Får du ledigt på riktigt i sommar?

Brukar du sköta allt trassel med sommarplaneringen själv? På Adecco är vi vana vid att hjälpa företag att lösa sommarpusslet – så att du och din personal kan ta ledigt på riktigt. Vi erbjuder ambitiösa sommarjobbare som är vana att prestera från dag ett. 

Varför hyra in en sommarjobbare?

Allt ingår!
Du får kontroll på dina kostnader och sparar värdefull tid. När du bemannar med hjälp av oss ingår allt från försäkringar och arbetskläder till VAB och personalvård. Allt är inbakat i timpriset och vi sköter administrationen. Du slipper dessutom alla indirekta kostnader i form av tid som läggs på rekrytering och administration (lönehantering,betyg, intyg etc) såväl innan som under och efter semesterperioden.

Ingen överbemanning
Om arbetsbeläggningen skulle sjunka under sommarmånaderna riskerar du inte att vara överbemannad när du hyr konsult från oss.

Hyr en rekryterare av oss
Vill du att sommarpersonalen ska anställas av ditt företag kan du även hyra en rekryterare av oss som sköter rekryteringen. Detta för att avlasta den egna organisationen.

Bemanna med studenter
Studenter har med sig den senaste kunskapen från högskolor och universitet och vi kan skräddarsy studentlösningar med en dedikerad studentpool som du bokar snabbt, enkelt och direkt online.

Nöjdkund-garanti
Vi är inte nöjda förrän du är det! Om du av någon anledning är missnöjd med vår matchning gör vi självklart om den utan extra kostnad inom tre dagar. På så vis minimerar vi alla risker för onödiga kostnader när du anlitar en sommarjobbare från oss.


Sommarplanering - några goda råd på vägen

Tänk på tiden. Det låter kanske självklart men att börja med planeringen i god tid är A och O. Om det finns en magisk formel för semesterplanering så stavas den: börja i tid! Vi vet också att det där med semesterplanering kan vara kluriga grejer – därför har vi tagit fram en överlevnadsguide och ett semesterschema.

Schyssta semesterperioder
Tänk också på att dela in sommaren i vettiga perioder så att ingen tvingas semestra hela juni och sedan jobba både juli och augusti. Det lär knappast bli populärt.

Gör en tidsplan
Samla alla medarbetare till ett möte där du berättar att semesterplaneringen nu påbörjats. Sätt en tydlig deadline då samtliga önskemål inför semestern ska vara inlämnade. Berätta också när besked om semestern kommer lämnas.

Dela på bördan
Allting blir enklare om man hjälps åt och semesterplanering är inget undantag. Testa att dela in arbetsplatsen i mindre grupper utifrån kompetens och låt sedan varje grupp sköta sin egen semesterplanering. På så vis vet du att någon ur varje yrkeskategori alltid kommer att finnas på plats under sommaren.Här kan du bläddra igenom vår lilla överlevnadsguide för semesterplanering.
Kontakta oss!

För mer information eller om du har några frågor eller funderingar, kontakta ditt närmsta Adeccokontor eller fyll i en offertförfrågan.Kundreferenser

 Här kan du läsa hur vi har hjälpt våra kunder Øresundsbron och Runsven med sommarbemmaning.Semesterschema

Ladda ner och skriv ut vårt semesterschema så ni får en bra överblick över vem som är på semester vilka veckor.Lycka till med planeringen och trevlig semester önskar vi på Adecco!

 
 

  • Adecco Sweden AB • Kungsgatan 60 • Box 121 27 • 102 24 Stockholm • Tel. växel 08-598 980 00 © 2012 Adecco. All Rights Reserved
  • Sitemap