Personaluthyrning - hyra personal när den behövs.

När du tillfälligt behöver förstärka företaget med en specialist, vänd dig till Adecco. Vi har lång erfarenhet av att matcha små och stora företags bemanningsbehov med rätt lösningar. Vi arbetar med några av Sveriges största företag och våra kunder finns inom alla branscher. Att hyra personal från Adecco personaluthyrning kan också vara ett sätt att hitta en ny medarbetare. Du kan alltid hyra först för att sedan ta över anställningen själv.

Fördelarna med att hyra personal är att du alltid har just den bemanning du behöver – varken mer eller mindre. Vi stöttar dig när din personal är ledig, på kompetensutveckling eller när du har behov av att snabbt öka bemanningen, till exempel vid produktionstoppar. Vi är ett stort företag med alla de resurser och den trygghet det medför. Samtidigt agerar vi lokalt och kan vår marknad.

Motiverade medarbetare med bred kompetens

Vi har många medarbetare med varierad kompetens, och tack vare en ständigt pågående nyrekryteringsprocess kan vi snabbt och effektivt erbjuda våra kunder rätt kompetens. Vår personal har valt att arbeta hos oss för att de uppskattar omväxlingen, är nyfikna på nya situationer och arbetsplatser, är flexibla och mycket motiverade att göra ett gott arbete hos våra kunder. Dessa egenskaper tror vi att du kommer att uppskatta när du förstärker ditt företag med personal från Adecco.


Toppa ditt arbetslag

Vi kan hjälpa dig och ditt företag med extra arbetskraft vid precis rätt tillfälle så att allting fortsätter att flyta på. Du kan ta in en person under några få timmar här och där eller en hel avdelning på heltid – helt beroende på dina behov. Och när saker och ting lugnar ner sig igen tackar våra konsulter för sig och din arbetsstyrka återgår till utgångsläge igen.Allt ingår

Slipp otrevliga överraskningar i form av oväntade kostnader för till exempel sjukfrånvaro. När du bemannar med hjälp av oss ingår allt från försäkringar till VAB vilket gör det enkelt för dig att på ett tidigt stadium få koll på vad det kommer kosta att ta in extra personal.


Plug and play

Vi tar alltid fram kandidater utifrån dina -specifika behov vilket gör att du får människor med rätt egenskaper, kompetens och kort startsträcka. Helt enkelt: rätt person på rätt plats som kan sätta igång och börja leverera från dag ett.
Talanger

När du väljer att bemanna med oss får du också tillgång till vårt nätverk. Vi knyter ständigt till oss nya talanger inom många olika områden. På så vis behöver du aldrig kompromissa med färdigheter, egenskaper eller kompetens när du anlitar våra konsulter.


Nöjd kund garanti

Vi är inte nöjda förrän du är det! Om du av någon anledning skulle vara missnöjd med vår matchning gör vi självklart om den utan extra kostnad inom tre dagar. På så vis minimerar vi alla risker för onödiga kostnader när du anlitar en konsult från oss.

Offertförfrågan

Fyll i formuläret så tar vi kontakt med dig. *Obligatoriska uppgifter. Det går även bra att ringa oss direkt. Tel: 0200-22 22 22. Förfrågan är inte bindande.

 
 

  • Adecco Sweden AB • Kungsgatan 60 • Box 121 27 • 102 24 Stockholm • Tel. växel 08-598 980 00 © 2012 Adecco. All Rights Reserved
  • Sitemap