Söker du personal? Låt oss göra ditt företags viktigaste jobb!

Ett företags framgång är helt beroende av de människor som arbetar där. Därför gäller det att ha rätt person på rätt plats. Vi på Adecco är experter på just det. Vi kan hjälpa ditt företag att möta alla sorters utmaningar. Oavsett om du behöver bemanna, rekrytera eller hyra in specialistkompetens.

Adecco är en HR-partner specialiserade på personaluthyrning, rekrytering, utveckling och omställning. Vår vardag består i att hjälpa våra kunder att lösa alla de situationer och behov som kan uppstå i spannet mellan individer och arbetstillfällen.

För att vi på bästa sätt ska kunna tillgodose våra kunders önskemål har vi delat in vår verksamhet i olika expertområden som speglar olika branscher och yrkesmän. Vi som rekryterar och hyr ut personal är specialister inom våra respektive områden. Därför kan du som uppdragsgivare vara säker på att vi har ordentlig insikt i ditt verksamhetsområde och kan förstå ditt behov. Vi är specialister inom samma område som du och talar samma språk.

Läs mer om de specialister vi har att erbjuda inom ditt verksamhetsfält bland våra expertområden i menyn till vänster.

Offertförfrågan

Fyll i formuläret så tar vi kontakt med dig. *Obligatoriska uppgifter. Det går även bra att ringa oss direkt. Tel: 0200-22 22 22. Förfrågan är inte bindande.

Kontakta oss!

För mer information, kontakta ditt närmsta Adeccokontor.

De hittar du här.Kundinlogg/tidrapport

Här kan du som har tjänsten elektronisk tidrapportering logga in för att attestera tidrapporter.

Logga in härAuktorisering

Adecco är ett auktoriserat företag både inom bemanning och omställning.

Läs mer här. 

 
 

  • Adecco Sweden AB • Kungsgatan 60 • Box 121 27 • 102 24 Stockholm • Tel. växel 08-598 980 00 © 2012 Adecco. All Rights Reserved
  • Sitemap