Månadens student

 

Varje månad lyfter vi på Adecco Student fram en studentkonsult som utmärkt sig.


Februari 2016:
Rousl Talib från Adecco Skövde kontoret

”Rousl är en trevlig och positiv tjej som vi fick upp ögonen för på ett uppdrag hos en av våra kunder där hon jobbade som reseräknare. Hon är aldrig rädd för att testa nya uppdrag och vidga sina vyer så hon har hoppat in på tyngre industri och logistik uppdrag. Nu sitter hon i kundtjänsten hos en av Sveriges största inredningsbutiker och innehar ett rekord internt hos oss på att svara snabbast på de pass vi skickar vi ut. Vid sidan av sina studier har hon nu varit där i ett år och hon gör ett fantastiskt och galant jobb. Vi är väldigt nöjda och glada med Rousl och det är kunden också. Stort grattis till att bli Månadens Student i Sverige.”Januari 2016:
Amalia Adriansson från Adecco Malmö kontoret

”Trots skola och ensamstående med son tar hon pass och kämpar på, även vid sjukdom är hon första på plats för att ta samtal hos kund. Amalia är trevlig och snäll i sitt bemötande mot kunden och dess kunder. Helt enkelt en sådan studentkonsult som är en dröm för vår verksamhet. Tack Amalia”December 2015:
Kristofer Bergmar från Adecco Linköping kontoret

"En vältalig, driven och engagerad student som har varit hos många av våra kunder och levererat samt överträffat allas förväntningar. Han anställdes för att jobba med IT support hos vår kund Ericsson 2013 och han har sedan dess jobbat där varje sommarlov och jullov. Kristofer är otroligt prestigelös och det är väldigt uppskattat att han även tar enklare industriuppdrag på arbetarsidan. Utöver mycket jobb på Ericsson så har han även börjat jobba extra på Verisure för vår räkning. Trots mycket arbete i skolan så tar han sig tid att lösa inkommande uppdrag. Ett stort tack till dig Kristofer och grattis till att bli Månadens student december 2015 utav 3500 anställda studenter i Adecco Sverige”November 2015:
Maria Yacoub Adecco Södertälje kontoret

"Vi vill nominera vår student Maria Yacoub till utmärkelsen Månadens Student. Denna tjej pluggar ekonomi och jobbar extra som ekonomiassistent hos vår kund Finfloor som är en kakelbutik i Södertälje. Här tar hon hand om företagets fakturering på ett lysande sätt. Så lysande att man nu vill utöka hennes arbetsuppgifter till säljsidan vilket kommer ge henne mer timmar efter årsskiftet. Skälet till Marias succé och ökade ansvar hos kunden är att hon alltid är pålitlig, förmedlar en stark ansvarskänsla samt är alltid glad och positiv. Kunden är helt enkelt supernöjd, och för oss på Adecco är hon en konsultklippa!”


Oktober 2015:
Andreas Söderström från Adecco Luleå kontoret

"Andreas är uppskattad för sitt arbete och får ofta positiv återkoppling från kunden. Han är också en omtyckt kollega som gärna stöttar nya medarbetare på arbetsplatsen. Andreas skapar genom sin framhållning och arbetsglädje en härlig stämning i arbetslaget.”


September 2015:
Divine Munoh Ichok från Adecco Office & HR i Göteborg

"Divine är en klippa som ställer upp I vått och torrt, dag som natt. Hans positiva inställning och höga arbetsmoral gör honom till kundens förstaval. Divines personlighet bidrar både till arbetsgruppen och till oss konsultchefer. Vi på Office & HR Göteborg uppskattar Divine och hans flexibilitet och engagemang när han arbetar ute hos kund. Vi är stolta att ha honom anställd hos oss. Stort tack till dig Divine, du är väl värd detta pris!”


Augusti 2015:
Hassane Saleme från Adecco Industri & Logistik kontoret i Malmö

"Vår duktiga konsult Hassane Saleme visar ständigt prov på hur en konsult bör agera, både utanför arbetsplatsen och på alla sina uppdrag hos Adeccos kunder. Med en arbetsvilja utan dess like ställer Hassane Saleme upp på uppdrag, dag som natt. Hassane uppskattas hos flera kunder för sina prestationer, men även hos medarbetare och personal för sitt trevliga bemötande. Stort grattis säger vi på Adecco. Biobiljetter och diplom kommer på posten!;


Juli 2015:
Olesya Brodin från Adecco Eskilstuna kontoret

"Olesya är en konsult att lita på. Trots hennes höga ambitioner med studierna, har hon ställt upp och arbetat extra under hela våren och sommaren. Hennes fin insatser har lett till att hon har fått prova på ytterligare arbetsuppgifter hos kunden. Det är svårt att inte imponeras av Olesyas meritlista (hur många talar till exempel fyra språk flytande?!). Som person är Olesya inlyssnande och ödmjuk, hon är alltid öppen för att sätta sig in i nya arbetsuppgifter och mån om att göra ett bra jobb. Med andra ord; en fantastisk ambassadör för Adecco! Tack Olesya”


Juni 2015:
Jonathan Rudman från vårt Adecco Sales & Event Stockholm

"Vi skulle vilja nominera Jonathan Rudman som jobbar som teamleader för Tele2 på Tele2 Arena i Stockholm. En klippa som alltid ställer upp! Han har ett professionellt bemötande mot alla på uppdraget; oss på Adecco, sina kollegor, kunden Tele2 och besökarna. Han är lösningsfokuserad och är en glad och positiv prick som alltid ser möjligheter istället för hinder. Därför tycker vi att han är värd den här nomineringen”.


Maj 2015:
Johnny Norlin från vårt Adecco Umeå kontor

"Johnny jobbar extra inom industrin i Umeå och är en mycket uppskattad konsult hos oss! Han hoppar ofta in och jobbar med kort varsel och ser möjligheter och utmaningar istället för problem. Han är flexibel, har en positiv attityd och får mycket bra feedback från vår kund vilket gör honom till ett självklart val att uppmärksamma lite extra som månadens student! Tack Johnny från oss på Adecco Umeå kontoret.”


April 2015:
Therese Augustsson från vårt kontor Adecco Finance & Legal i Göteborg

"Therese är alltid positiv och glad. Hon är omtyckt av kollegorna på Platzer för att hon alltid ställer upp och ger kollegorna hög service och inget är omöjligt utan Therese hittar alltid en lösning på en fråga eller ett problem.
Vi är väldigt nöjda med Therese och hon har utvecklats mycket under de åren hon varit hos oss vilket innebär att hon fått flera nya arbetsuppgifter under resans gång.

Kollegorna på Adecco F&L uppskattar Thereses flexibilitet, lojalitet och engagemang hos vår kund. Vi håller tummarna för att Therese snart går i mål med sin högt efterlängtade examen!"


Februari 2015:
Temesgen Gebregergis från vårt kontor Adecco Falun

"Temesgen, eller TG som han kallas, arbetar som studentkonsult samt studentambassadör för Adeccos verksamhet i Dalarna sedan 2014. Han läser till personalvetare och har varit ute på uppdrag som både flyttmedarbetare, reseräknare och marknadsförare under Skid-VM. Han har även axlat rollen som Adecco Students ambassadör för Högskolan Dalarna, vilket innefattar både Campus Falun och Borlänge. TG är en otroligt glad, positiv och ödmjuk person som alltid gör sitt yttersta för att göra kunden nöjd och för att marknadsföra Adecco på bästa sätt. Hans trevliga bemötande, höga arbetsmoral och lättsamma inställning gör att han är utmärkt för rollen som både konsult och ambassadör hos Adecco. Vi är stolta över att ha TG som anställd hos oss och tackar honom för mycket fina insatser!"


Januari 2015:
Robert Hurtig från vårt kontor Adecco Södertälje

"Robert har jobbat extra för oss hos ett flertal kunder ända sen 2008. På grund av hans fantastiska attityd, hans positivitet och höga arbetsmoral presenterades Robert för vår viktiga kund Scania där han fick en nyskapad roll som administratör för inköpare. Tack vare att det fungerade så bra med Robert i denna roll så hoppas Scania kunna implementera detta som en ny befattning hos dem framöver. Planen var att uppdraget skulle vara i 3 veckor men detta har blivit förlängt ett flertal gånger på grund av att, som Scania uttrycker det, Robert fortsätter vara en positiv, framåt och prestigelös konsult hos dem som de gärna vill behålla!"


 

December 2014:
Linus Norberg från vårt kontor Adecco Luleå

"Linus är en mycket uppskattad konsult av både kollegor och kunder. Ord som flexibel, positiv och glad beskriver Linus väldigt bra. Han tar alltid på sig arbetspass med kort varsel och det med ett glatt humör och en positiv inställning. Linus är en Adeccoambassadör som verkligen förtjäntar detta pris!"


November 2014:
Jonas Svensson från vårt kontor Adecco Industri & Logistik Göteborg

"Pålitlighet, kvalitet och 100% engagemang är några ord som beskriver Jonas. Han är en person som alltid göra alla uppgifter med inställningen "only the best is good enough". Han ställer alltid upp och är en enastående ambassdör för oss på Adecco. Vi på I&L kontoret i Göteborg är stolta över att ha Jonas som studentkonsult hos oss. Stort tack till dig Jonas!"


Oktober 2014:
Arjeta Shtanaj från vårt kontor Adecco Helsinborg

”Lisa Arjeta är en glad och trogen konsult som under det senaste året har jobbat som ekonomiassistent hos oss. Självgående och arbetsam är två egenskaper som beskriver Arjeta bra och hos kund är hon en strålande ambassadör för Adecco. När det under perioder har dykt upp andra uppgifter har Arjeta varit arbetsvillig och hoppat in där det har behövts. Dessutom har hon lätt till skratt och sprider en glad stämmning runt om sig och till sina kollegor."


September 2014:
Lisa Ignatius från vårt kontor Adecco Falun

”Lisa är en riktig superkonsult som alltid ställer upp och jobbar fastän hon studerar heltid och har ett annat extrajobb. Hon har god initiativförmåga och tar sig an nya arbetsuppgifter med en positiv inställning. Lisa har varit utbokad på flera olika kunder och genom åren och hennes senaste uppdrag är som receptionist där hon gör ett strålande jobb och är en god ambassadör både gentemot kunden samt övriga kollegor."


Augusti 2014:
Malin Schröder från vårt kontor Telecom/Kista

”Malin är en mycket positiv och öppen person som på väldigt kort varsel hoppade in och började jobba på prototypproduktionen på Ericsson. Efter intervjun på Ericsson fick hon dessutom direkt utan förvarning "testjobba" för att visa sin duglighet. Malin, som aldrig tidigare arbetat i produktion, gav sitt allt och med sin positiva inställning säkrade hon jobbet. Hon visade också på stor social kompetens då hon mycket fort kom att bli en i  teamet. Kunden av mycket nöjd med hur Adecco löste ett akut behov och vi tycker därför att Malin är en mycket god representant för Adecco!"


Maj 2014:
Linda Christoffersson från vårt kontor Malmö/Lund WC.

”Linda är en konsult att lita på! Hon är inte bara duktig på sitt arbete som säljare, ställer upp vid kort varsel, utan hon är även väldigt glad, trevlig och positiv. Samtliga av våra kunder som Linda möter återkopplar med beröm. Vi är glada över att Linda representerar Adecco och vi vill med denna utmärkelse visa vår uppskattning och avslutningsvis förmedla ett stort TACK till Linda! ”


April 2014:
Alex Cohen från vårt kontor Sales & Event i Stockholm.

”Alex är en viktig ambassadör för Adecco. Han är alltid positiv och engagerad i sitt arbete och vill alltid göra bra ifrån sig vilket han alltid också lyckas med. Det är ett privilegium att ha konsulter som Alex i bolaget; vilka uppgifter han än får så klarar han dessa med bravur. Det är ordning och reda inför varje uppgift. Alex är alltid påläst, är flexibel och har dessutom en social kompetens som gör honom utmärkt i konsultrollen. Du är grym Alex!”


Mars 2014:
Eva Wikner från vårt kontor i Sundsvall.

”Eva har jobbat på vårat kontor sen 2008. Hon är den som ställer upp i ur och skur. Inget är omöjligt för Eva. Kunderna är så nöjda. Eva är en riktig Adeccoan - en riktig GULDKLIMP !!”


November:
Dalibor Babic från vårt kontor i Katrineholm.

”Dalle är ett levande exempel på en konsults rollbeskrivning! Ordet FLEXIBILITET är något han förstår sig på mycket väl. Han kan arbeta dag som kväll, med uppgifter han väl känner till såväl som med nya. Han är vad jag skulle kalla en JA – sägare. En JA – sägare i den bemärkelsen att jag i princip aldrig har hört honom tacka nej till chansen att jobba. Det är personer som Dalle som gör vårt arbete enkelt att sköta.
 
Då Dalle har ställt upp så många gånger för oss vill vi nu ge något tillbaka för att visa vår uppskattning. Han är med andra ord väl värd en bra film i vintermörkret samt en dos uppmärksamhet för hans engagemang.”


Oktober:
Vincent Sandberg från vårt kontor i Stockholm.

”Vincent har på ett kreativt sätt hittat lösningar "outside the box" hos kunden SEB Internetsupport. Genom ett personligt hembesök hos en äldre dam utanför arbetstid löste Vincent, den över telefon omöjliga uppgiften, och stärkte SEB's varumärke. Givetvis förutsätter varken Adecco eller SEB ett hembesök för att göra ett gott arbete, men Vincent premieras för sin kreativitet och målmedvetenhet i att lösa det uppkomna problemet med nöjd kund som följd”


September:
Ulrika Grönlund från vårt kontor i Luleå.

”Ulrika har varit anställd åt Adecco Student sen hösten 2009. Hon ställer alltid upp och med ett glatt humör. Kunderna är alltid nöjd med Ulrikas insats och hon gör ett gott intryck vart hon än är. Ulrika vi vill tacka dig för din tid hos oss och vi ser fram emot ännu ett år med dig som vår konsult! Tack!”


Augusti:
Gabriella Levi från vårt kontor i Göteborg.

”Gabriella som vi kallar Gabi har arbetat med rekrytering i Göteborg sedan våren 2013 och visade på kort tid vad hon går för. Snabbt satte hon sig in i alla delar av rekryteringsprocessen och har varit ett stort stöd. Under sommaren fick Gabi möjlighet att stå på egna ben och ersatte en av ordinarie rekryteringsansvariga, ett uppdrag där hon verkligen fick visa framfötterna. Gabi har hanterat tuffa utmaningar under sommaren och visat god förmåga att leverera snabbt enligt kundens förväntningar. Hon visar en stark kämparglöd i sann Adecco-anda, allt med ett leende på läpparna.”


Juli:
Mattias Jonasson från vårt kontor i Växjö.”Mattias är en glad och positiv konsult som alltid ställer upp. Han ringer till och med och frågar ifall det finns mer jobb, en sådan proaktivitet hos är uppskattad. Han är mycket omtyckt av våra kunder och kan skickas ut på vilket uppdrag som helst. Mattias är en sann ambassadör och klippa som förtjänar detta pris!”


Juni:
Huma Dar från vårt outsourcing kontor i Stockholm.”Huma är ytterst professionell i sin yrkesroll, både mot kund och kundens kunder. Hon vet hur man ger god service och är en ytterst god representant för Adecco. En lojal trostjänare som alltid gör ett toppenjobb!”


Maj:
Louise Isaksson Männikö Örnbäck från vårt kontor i Gällivare."Louise är en toppenstudent som arbetar för oss i Gällivare! Louise kombinerar studier och arbete på ett bra sätt. Hon är en tjej som alltid ställer upp. Inget jobb är omöjligt för henne.

Hennes engagemang i arbetet är inspirerande för andra unga. Louise är en verklig ambassadör för Adecco Gällivare."


Mars:
Farhad Hosseini från vårt kontor i Jönköping"En mycket seriös och duktig medarbetare som alltid levererar på topp. Trevlig i sitt bemötande och populär bland kollegorna. Hör av sig och visar intresse för att jobba extra varje vecka. En lojal och driven student!"


Februari:
Isabella ”Bella” Borgström från vårt kontor i Karlskrona"Bella är en frisk fläkt som alltid har ett leende på sina läppar. Hon är flexibel och får ihop sina andra extrajobb med uppdragen hos oss, provar gärna nya arbetsuppgifter och har genom åren utvecklat en bred kompetens.

Att det ibland innebär många mil för att jobba har aldrig varit ett problem och det yttersta kvittot på Bellas fina insatser är när våra kunder frågar om dom inte kan få tillbaka ”den där Bella som var här förra gången"


Januari:
Eric Wairagu från vårt kontor i Örebro"Eric arbetar för kontoret i Örebro har en otroligt positiv inställning till att vara ute på olika uppdrag av varierande karaktär. I huvudsak har han arbetat på lager med plock, pack, omlastning och truckkörning. Kunderna är alltid imponerade av Erics insatser och efterfrågar honom ständigt vid nya behov. Vi är stolta över att ha Eric som medarbetare hos oss på Adecco Student!"


December:
Stefan Fondelius från vårt kontor i Uppsala"Stefan gör ett fantastiskt jobb hos våra viktigaste kunder. Han är alltid positiv och ser möjligheter. Genom Stefan har vi en person som är otroligt uppskattad, flexibel, alltid ställer upp och fungerar som en briljant ambassadör för Adecco."


Oktober:
Simon Karfunkel från vårt kontor i Trollhättan"Simon arbetar för Adecco i Trollhättan som främst truckförare och lagerpersonal hos flera av våra kunder. Han utmärker sig genom att alltid vara positiv och tillmötesgående och ställer alltid upp i den mån han kan. Han är väldigt uppskattad för sitt arbete bland alla kunder och har visat att han kan kombinera arbete och studier på ett utmärkt sätt."


September:
Ghedir Alhasseni från vårt kontor i Malmö"Ghedir arbetar för Adecco i Malmö med pakethantering, sortering, lastning m.m. Ghedir utmärker sig på ett positivt sätt genom sin höga arbetsmoral. Han har dessutom under en längre tid visat att han klarar av att kombinera arbete med sina studier på ett exemplariskt sätt. Detta har gjort honom till en mycket uppskattad kollega."


Augusti:
Ida Wetterberg från vårt kontor i Västerås"Ida har sedan i maj arbetat på Adeccos kontor i Västerås som Rekryteringsansvarig. Hon har visat stort driv och engagemang tillsammans med en enorm vilja att lära. Ida levererar snabbt och kvalitativt och är väldigt duktig på att hitta rätt kandidater. Att stötta upp och hjälpa hela kontoret samtidigt som hon har tagit på sig andra studentuppdrag när det krisar, visar på hennes fantastiska inställning och flexibilitet. Ida är en positiv, orädd och glad person som har inställningen att inget uppdrag är omöjligt att lösa! Kort och gott - en kanontjej och mycket uppskattad kollega!"


Juli:
Kristoffer Ljung från vårt kontor IT/ET i Stockholm"Kristoffer har i strax över ett år varit hos vår kund Ericsson/TV4 där han jobbar extra som sändningstekniker. När kunden söker efter fler studenter är det alltid ”hitta en till som Kristoffer” och det i sig säger rätt mycket! Han ställer alltid upp och det är härliga glada miner. Kristoffer är verkligen en förebild för alla våra bra, proffsiga studenter! Kristoffer, you rock!"


Juni:
Veronica Andersson från Göteborg."Veronica har under sina dryga 1,5 år på Adecco Student hunnit med att jobba extra på 6 olika företag i Göteborg, främst med uppdrag som mässpersonal. Veronica är otroligt flexibel och öppen för alla nya uppdrag vi får in. Hon har alltid ett leende på läpparna, tar egna initiativ och gör det lilla extra. Adecco och alla kunderna hon varit hos är mycket nöjda med hennes insats! Veronica är helt enkelt den perfekta förebilden som student hos Adecco!."

Veronica tog studenten i år från Göteborgs Högre Samskola och hon väntar nu spänt på antagningsbesked från Handelshögskolan i Göteborg. Hennes önskan är att läsa till civilekonom och vi håller tummar och tår för att hon får sin önskan uppfylld! 


Maj:
Jimmy HO från Halmstad kontoret."När en kund återkommer och ber om att få en till Jonny, då blir vi stolta! Jonny är en veteran bland våra studentanställda. Han arbetade inledningsvis som konsult inom industrin men sedan förra våren har Jonny även tagit uppdrag på tjänstemannasidan. Just nu är Jonny involverad i ett större projekt hos en av våra kunder. Uppdraget löper på med de bästa vitsord från kunden. Att Jonny dessutom klarar sina ekonomitentor är briljant." 


April:
Ken Lönnström från Eskilstuna kontoret.

"Ken tar sig an varje ny utmaning med glädje och en positiv inställning. Han visar på en oerhörd flexibilitet och ställer alltid upp för både Adecco och våra kunder. Ken är både lyhörd och ambitiös, och ger alltid ”det lilla extra”, trots att det egentligen inte är nödvändigt. Ken är väldigt god ambassadör för Adecco!"
Mars:
Martin Dahlin från Jönköpingskontoret"Martin är en toppenstudent, otroligt arbetsam, lojal och omtyckt av alla kunder. Han är lite av en kameleont, han passar in vart han än kommer och gör alltid ett riktigt gott jobb. Det är flera utav våra kunder som mer än gärna hade tagit över honom i egen regi om möjlighet funnits, de i princip slåss om honom. Vi är dock självklart väldigt glada för att vi får ha Martin hos oss, och han får stanna hur länge han vill! En riktig pärla!" 
 

  • Adecco Sweden AB • Kungsgatan 60 • Box 121 27 • 102 24 Stockholm • Tel. växel 08-598 980 00 © 2012 Adecco. All Rights Reserved
  • Sitemap