Stöd och matchning

Stöd och matchning är en tjänst för dig som behöver intensivt och individuellt anpassat stöd i jobbsökandet. Tjänsten ges av Adecco som har avtal med Arbetsförmedlingen på dessa orter med omnejd:
Göteborg
Härnösand
Sollefteå
Örnsköldsvik
Fagersta


Här får du handfast hjälp på vägen till ett arbete och stödet anpassas till dina behov. Stödet kan vara både verktyg i jobbsökandet och hjälp att knyta kontakter med arbetsgivare.

Är du intresserad?

För att få delta måste du vara inskriven på Arbetsförmedlingen och din arbetsförmedlare ska ha bedömt att du behöver tjänsten. Kontakta din arbetsförmedlare för mer information!

Så här jobbar vi:

Vi har samma mål! - Att Du snabbt kommer ut i arbete eller skaffar Dig en utbildning.

Till Din hjälp får Du:
- Ett av Sveriges största nätverk av arbetsgivare
- Coacher med stor erfarenhet
- Kunskap om hur arbetsgivare tänker och fungerar

Tillsammans arbetar vi med den kunskap och de erfarenheter du har, så att du når dina mål i arbetslivet.

Vi ser att det finns en plats för alla med vilja och engagemang på dagens arbetsmarknad. Vår personal har många års egen livserfarenhet och erfarenhet av att utveckla människor oavsett ålder, nationalitet, kön, läge i livet m.m.

Genom samverkan med vår rekryterings- och bemanningsverksamhet har vi tillgång till ett unikt kontaktnät inom näringslivet och stora möjligheter att matcha Din kompetens mot konkreta jobb.

Arbetssätt och metod

Adeccos metod är enkel och mycket framgångsrik. När du startar hos oss kommer du tillsammans med din coach att fastställa ett realistiskt jobbmål. Det gör vi genom att du besvarar tre frågor: Vad kan jag? - Vem är jag? - Vad vill jag?

När vi vet ditt jobbmål hjälper vi Dig med just de verktyg som Du behöver för att nå dit. Det kan till exempel vara
- Var och hur du hittar jobb att söka.
- Hur du nätverkar för att hitta dolda jobb.
- Hur du presenterar dig själv på ett vinnande sätt.
- Hur du skriver en jobbansökan så att den väcker arbetsgivarens intresse.
- Hur du förbereder dig inför en jobbintervju.
- Intervjuträning.
- Lämplig studieväg.

Grunden för vårt arbetssätt är de enskilda mötena mellan dig och din coach varje vecka, då följer vi upp vad som hänt och planerar dina framtida aktiviteter utifrån din egen handlingsplan.

För att få ut så mycket som möjligt av aktiviteten och ha större chans att nå ditt mål krävs det av dig vilja, engagemang och nyfikenhet. Adecco kan ge dig verktyg, men du måste vilja använda dem. Du måste vara nyfiken på dig själv och engagerad i hur du vill ha din framtid. Adecco finns bredvid dig hela vägen med stöd, vägledning och uppmuntran för att du ska hitta och nå ditt mål.

Vår kompetens

Adecco har mer än 30 års erfarenhet av att matcha människors kompetens mot arbetsmarknadens behov.

Vi som arbetar på Adecco vet hur arbetsmarknaden fungerar och har ett stort kontaktnät av arbetsgivare inom de flesta branscher, vi samverkar dagligen med de lokala arbetsgivarna. Vi vill gärna dela den kunskapen med er.

Våra coacher har lång erfarenhet av arbetsmarknadscoachning.

Genom vårt nära samarbete med rekryterings- och bemanningsverksamheten inom Adecco får du tillgång till ett unikt arbetsgivarnätverk och stor kunskap om den lokala arbetsmarknaden.

Då Adecco är en stor arbetsgivare vet vi hur en arbetsgivare tänker vid en rekrytering, därför sker all vår coachning utifrån ett arbetsgivarperspektiv. 

Kontakt

Alla kontaktpersoner kan nås via växeln på tel. 0200-222222

Göteborg: 
Peter Norrhede
tel: 031-725 45 00
  
Härnösand:
Ulrika Engblom
tel: 072-218 88 32

Sollefteå  
Robert Källström
tel: 073-684 76 52

Örnsköldsvik:
Morgan Sandlund
tel: 072-520 77 18

Fagersta:  
Anna Wolle
tel: 0223-652 050
 
 

  • Adecco Sweden AB • Kungsgatan 60 • Box 121 27 • 102 24 Stockholm • Tel. växel 08-598 980 00 © 2012 Adecco. All Rights Reserved
  • Sitemap