Jobb inom socialt arbete

Är du socionom med spetskompetens inom myndighetsutövning? Har du förmåga att snabbt sätta dig in i ny problematik och nya förutsättningar? Då har du möjlighet att arbeta som konsult för Adecco. Våra kunder finns främst inom kommunal verksamhet.

På Adecco vill vi mer än bara förmedla jobb – vi vill hjälpa våra socionomer att nå sina yrkesmässiga och personliga mål. Vi vet att människor som trivs och känner glädje inför sitt arbete är de bästa medarbetarna!

Adecco är en väletablerad arbetsgivare och vi ser våra medarbetare som vår allra viktigaste tillgång. Därför erbjuder vi bra löner och arbetsvillkor med bland annat webbutbildningar och friskvård till alla anställda. Det är en självklarhet för oss på Adecco att du ska ha ett jobb där du trivs och där din person, kunskap och kompetens kommer till sin fulla rätt. Du får uppleva känslan av att vara betydelsefull, du får nya erfarenheter och du breddar ditt kontaktnät. Våra konsulter får omväxling i arbetet – en chans att uppleva olika arbetsplatser och träffa nya människor och en trygg anställning.


Inom socialt arbete söker vi just nu:

Kontakta oss!

För mer information, kontakta ditt närmsta Adeccokontor.

De hittar du här.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret så tar vi kontakt med dig. *Obligatoriska uppgifter. Det går även bra att ringa oss direkt. Tel: 08-598 981 25

 
 

  • Adecco Sweden AB • Kungsgatan 60 • Box 121 27 • 102 24 Stockholm • Tel. växel 08-598 980 00 © 2012 Adecco. All Rights Reserved
  • Sitemap