tele2 arena 

Vi hoppas få jobba länge ihop!

Ett samarbete mellan två stora företag – där du kan bli en viktig kugge i hjulet. Chefer och anställda är eniga – ett extrajobb på Tele2 via Adecco kan öppna dörrar till framtiden.

Adeccos rekrytering av värdar till Tele2Arena har klickat. Drygt två år efter arenans öppnande är den största delen av de som rekryterades kvar i sin arbetsgrupp. De har kul med varandra och trivs och känner sig omhändertagna av två stora spännande bolag.


Jonathan Rudman

– För mig har det här varit det perfekta extrajobbet medan jag studerar, eftersom jag kunnat anpassa hur mycket jag jobbar till hur mycket jag haft att göra i skolan. Vissa perioder har jag kunnat jobba mer, medan jag i tentatider kunnat skära ner. Adecco har gjort helt klart att jag bestämmer själv hur mycket jag jobbar, och det finns en skön frihet i det, säger Jonathan Rudman, 24, teamledare.

Han har fortfarande ett år kvar till examen, men Tele2 står högt upp på hans lista över möjliga arbetsgivare i framtiden. Han tycker att jobbet utvecklar honom och förbereder honom för arbetslivet.

– I jobbet som värd på Tele2Arena har jag lärt mig vikten av att ha en helhetsbild av sitt företag för att kunna ta bra och snabba beslut. Jag har också lärt mig att möta en mängd olika besökare och förstått vad viktigt det är att se var varje person befinner sig, för att kunna ge rätt service. Det tror jag att jag kommer att ha nytta av i framtiden.


Evelina Lindberg

Evelina Lindberg, 25, har också varit med från början, och hon hoppas få växa inom Tele2. – Efter att ha jobbat med Tele2 i snart två år känner jag att jag passar in i deras kultur. Det är stimulerande, man får ta för sig och komma med idéer och det känns som att man kan ta sig vidare om man visar framfötterna. Nu har jag en examen i projektledning och försäljning, så jag hoppas att jag i framtiden kan ta en större plats på Tele2Arena. Jobbet har gjort mig helt säker på att jag vill jobba inom evenemangs- och nöjesindustrin.

Varför ska studenter söka jobb på Tele2 via Adecco?
– För att Adecco är både en trygg och flexibel arbetsgivare. För den som är alert och utåtriktad är jobbet som värd på Tele2Arena både världens roligaste jobb och en bra inkörsport till arbetslivet, säger Evelina Lindberg. Jonathan Rudman har redan fått ett par studentkompisar att ta steget in på Tele2Arena, vad sa du till dem?

1. Att det är ett kul jobb med bra uppdragsgivare och med uppgifter som är utmanande och utvecklande.

2. Att du jobbar nära två stora företag, nära deras chefer, som har kontakter vidare. Samtidigt lär du dig hur stora bolag arbetar. Om du gör det riktigt bra, så finns det stora chanser till en vidare karriär.

Oscar Klingensjö, event och sponsorchef på Tele2, hur ser du på Tele2-värdarnas fortsatta karriärmöjligheter inom Tele2?


Oscar Klingensjö

– Våra värdar lever och andas Tele2-kulturen, och många av dem har stannat i flera år. Vi lär känna varandra och det är självfallet något vi alla kan dra nytta av på olika sätt. Tele2 är ett stort företag som behöver bra kompetens inom många olika områden – därför är vi väldigt nöjda med att Adecco har sett till att det är en sådan bredd av kompetenser och åldrar i sin rekrytering av värdarna. Vi hoppas att så många som möjligt av våra Tele2 Värdar i framtiden kan fortsätta sina karriärer och hitta nya utmaningar inom Tele2.
 
Fakta Tele2Arena
Invigd: 24 augusti 2013
Arkitekt: White Arkitekter
Publikkapacitet sport: ca 30 000
Publikkapacitet konsert: ca 40 000
Korad till Årets idrottsarena i Sverige i tidningen Sport & Affärer.
Korad till ”Årets bästa arena” i världen i Stadium Business Award 2014

 
 

  • Adecco Sweden AB • Kungsgatan 60 • Box 121 27 • 102 24 Stockholm • Tel. växel 08-598 980 00 © 2012 Adecco. All Rights Reserved
  • Sitemap