Nyhetsbrev

 

Läs våra nyhetsbrev på Adecco blogg


Nyhetsbrev juni 2014

Använd Super-Mario-metoden och väck engagemanget!

De vet hur de ska få oss engagerade och hela tiden sträva efter att toppa oss själva. Speltillverkarna är experter på motivation och drivkraft. Nu inspireras yrkeslivet av deras recept!
Läs mer på Adecco blogg »


Nyhetsbrev maj 2014

Klart man ska träna med jobbet!

Företagens inställning till friskvård har gått från att på nåder ge en friskvårdstimme i veckan, till att hela kontor springer halvmaror. Är det ett sätt att hjälpa anställda få ihop livspusslet? Ett sätt att minska sjukfrånvaron? Eller ytterligare en del i Employer branding-arbetet? Läs vad forskarna och företagen säger!
Läs mer på Adecco blogg »


Nyhetsbrev april 2014

Få sommarvikariekoll och stötta Sveriges ungdomar

Det är hög tid att dra igång semesterplaneringen! Ni är många företag som behöver lösa sommarpusslet. Och det finns många svenska ungdomar som vill ha jobb. Vore det inte smart om de där två problemen skulle kunna lösa varandra? Just det är Adecco och de andra bemanningsföretagen experter på!
Läs mer på Adecco blogg »


Nyhetsbrev februari 2014

Har ni toppfeber på kontoret?

Foto: Fredrik Schlyter

När klättrare blir besatta av att nå målet och inte kan sluta trots att syrgasen tar slut och ansiktet förfryser, då har de drabbats av toppfeber. Det är samma mekanism som orsakar utbrändhet och kraschade projekt på kontoren. Nu söker forskarna svaren på hur det kan undvikas – på K2, världens farligaste berg.
Läs mer på Adecco blogg »


Nyhetsbrev januari 2014

Gör företaget lönsammare och attraktivare med rätt csr-tänk

Många sätter likhetstecken mellan csr och att företag skänker pengar till välgörande ändamål. Men det kommer inte att förändra någon värld i längden, menar Per Grankvist, journalist och författare till den kritikerrosade boken CSR i praktiken.
Läs mer på Adecco blogg »


Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

 
 

  • Adecco Sweden AB • Kungsgatan 60 • Box 121 27 • 102 24 Stockholm • Tel. växel 08-598 980 00 © 2012 Adecco. All Rights Reserved
  • Sitemap