Anton 23år vann sommarjobb som VD och 100000 kronor i lön!

Anton Spinnars, student vid Lunds Universitet, blev den som tog hem Sveriges bästa sommarjobb: som koncernchef och VD för Adecco, världens största bemannings- och rekryteringsföretag. Med tillhörande 100.000 kronor i månadslön.

- Det känns fantastiskt, även om jag just nu är väldigt trött efter en lång process. Jag ser självklart fram emot utmaningen, framförallt då jag tror att den kommer att få mig att utvecklas och växa som person, säger Anton Spinnars.

Anton läser på ekonomprogrammet vid Lunds Universitet. Han har tidigare bland annat jobbat som aktivitets- och reseledare på Fritidsresor. Och nu kommer han alltså att kunna lägga till jobbet som koncernchef och VD för Adecco till sitt CV. Under månaden som koncernchef och VD för Adecco kommer Anton att få fatta egna beslut och leda företaget med stöd från personer i företagsledningen.

- Anton ingav stort förtroende, var trots att han är 23 år väldigt mogen, ärlig och övertygande i sin argumentation. Det är egenskaper som han kommer att ha stor nytta av när han tar över mitt jobb i augusti, säger Per-Arne Gulbrandsen, VD för Adecco.

Utöver erfarenheten av att involveras i flera för Adecco affärskritiska beslut får Anton en månadslön på 100 000 kr samt ett 6 månaders mentorskap med Adeccos ordinarie VD och koncernchef Per-Arne Gulbrandsen.

 
 

  • Adecco Sweden AB • Kungsgatan 60 • Box 121 27 • 102 24 Stockholm • Tel. växel 08-598 980 00 © 2012 Adecco. All Rights Reserved
  • Sitemap