Vinn två biljetter till ”Aron Live!”

I somras inledde vi ett samarbete med Aron Anderson. Tillsammans med Danijela Rundqvist föreläser han för våra kunder och medarbetare kring arbetsglädje och passion.

Nu har du chansen att vinna två biljetter till en inspirationskväll med Aron där han tar med dig på sin rafflande resa från att få cancer och hamna i rullstol som 9-åring till att idag åka världen runt och ta sig ann “omöjliga” utmaningar som professionell äventyrare. Under kvällen kommer Aron att dela med sig att sina bästa framgångsfaktorer och tekniker inom mental träning för att kunna uppnå just dina mål. Han berättar även historier om allt från lyckade till misslyckade projekt och hur man kan ha kul och njuta av resan oavsett slutresultatet. Du kan läsa mer här: www.aronlive.se

Datum och plats:
16 november Intiman teater, Odengatan 81 Stockholm
Föreläsningen börjar kl. 19:00, insläpp och mingel från kl. 18:00.
Föreläsningslängd: 90 min inkl paus.

Pris: 2 biljetter till Aron Live till föreställningen den 16 november. (värde: 700 kr) (Observera att priset endast gäller biljetterna, resan och eventuellt uppehälle står vinnaren för själv)

För att tävla:
1. Vad är namnet på vår senaste kampanj? (Se länk: http://bit.ly/1MpxH95)
2. Vad får dig att känna arbetsglädje? Dela med dig av dina bästa tips eller erfarenheter. Max 300 tecken.

Tävlingsregler:

För att vara med i tävlingen ska du svara på en fråga, skriva en motivering samt ange dina kontaktuppgifter så att vi kan skicka biljetterna till vinnaren. Tävlingen pågår till den 9 november 2015 och vinnaren kontaktas 10 november. Vinnarens namn kommer att publiceras på Facebook.

Om du har några frågor med anledning av dessa tävlingsregler, vänligen kontakta Adecco på marknad@adecco.se. Ansvarig för tävlingen är Adecco.

Jury

Juryn, bestående av Adeccos marknadsavdelning, väljer det bidrag som svarat rätt på frågan samt skrivit bäst motivering.

Juryns beslut behöver inte motiveras och beslutet går inte att överklaga. I händelse av dispyt över reglerna, uppträdande, resultat och alla andra ärenden i relation till tävlingen kommer Adeccos beslut vara slutgiltigt och ingen korrespondens eller diskussion kommer att inledas.

Personuppgiftshantering

De personuppgifter tävlingsdeltagaren lämnar om sig själv i samband med tävlingsdeltagandet kommer att behandlas av Adecco Sverige AB i syfte att administrera tävlingen.

Adecco kommer att behandla personuppgifterna i syfte att fullfölja sina tävlingsförpliktelser. Du godkänner att Adecco registrerar dina personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen, PUL. Efter det kommer dina uppgifter att raderas. Du har rätt att begära information om de uppgifter vi har om dig. Om dina uppgifter är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta kan du begära att informationen rättas eller tas bort. Du har även rätt att begära registerutdrag över de personuppgifter vi har registrerat avseende dig. För att begära detta kan du kontakta Adecco på marknad@adecco.se. Vi förmedlar/säljer/byter aldrig dina uppgifter till tredje part för marknadsföringsändamål.
 
 

  • Adecco Sweden AB • Kungsgatan 60 • Box 121 27 • 102 24 Stockholm • Tel. växel 08-598 980 00 © 2012 Adecco. All Rights Reserved
  • Sitemap